Op zoek naar een homo

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1275

  • Toegevoegd: februari 18, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Zuid-Holland

  • Stad: Rotterdam

  • Weergaves: 172

Omschrijving

Hallo kanjers, ben op zoek naar een homo die niet echt naar mannen kijken. Ben namelijk homo maar ook wel travestiet. Die lekkere stof die ze gebruiken voor dameskleding en de enorme keuze die er is maken me helemaal gek.
Ja, ja ik weet dat homo’s naar kerels kijken die ook homo zijn, maar ik mag toch ook wel een kans hebben op geluk in m’n leven. Moet ik dan de opwinding die ik voel als ik er als een vrouw gekleed rondloop opgeven? Doe me dat niet aan.
Ben je gay en vind je het wel lekker geil om me van de vrouwelijke kleding te ontdoen, begin ik me nu aan te kleden voor je.

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly