op zoek na een leuke, hete geile man die met mij een nieuw avontuur aan durft te gaan.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 2109

  • Toegevoegd: juni 25, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Holland

  • Stad: Amsterdam

  • Weergaves: 211

Omschrijving

Hoi ik ben Michele en op zoek na een leuke, hete geile man die met mij een nieuw avontuur aan durft te gaan. Door mijn werk heb ik niet echt veel tijd gehad maar door dat ik nu mijn eigen bureau heb, heb ik wat meer mogelijkheden gekregen. Lijkt het jou leuk om met mij wat leuks te beleven laat mij het dan weten. Wie weet wat er allemaal van komt. Ik hoop natuurlijk op een heet afspraakje met jou.
Heet kusje Michele

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly