op zoek na een leuke en spannende man

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 2118

  • Toegevoegd: februari 11, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Holland

  • Stad: Bergen

  • Weergaves: 137

Omschrijving

Hoi ik ben Sandra en op zoek na een leuke en spannende man die mijn aan kan. Door mijn drukke baan heb ik nog geen tijd gevonden om een leuke man te zoeken. Dacht ga het eens hier proberen. Ik hoor altijd iedereen zeggen alle lekkers haal je van ver. Nou dat maakte mij nieuwsgierig. Dus trok ik mijn stoute schoenen aan en heb me hier in geschreven. Hoop hier iets spannends te beleven. Ben jij de juiste persoon spreek mij dan maar aan. Kunnen wij samen kijken waar het allemaal op uit draait.
Tot snel xx

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly