Op elk potje past een dekseltje zeggen ze.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1652

  • Toegevoegd: februari 18, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Zeeland

  • Stad: Goes

  • Weergaves: 112

Omschrijving

Ik ben op zoek naar mijn dekseltje om het zo maar even te zeggen. Leuke mannen genoeg, maar innerlijk laat vaak te wensen over. Dat vind ik jammer want ik kijk vaak verder dan mijn neus lang is en aan uiterlijk heb je toch niks? Ik wil graag iemand om me heen hebben die me begrijpt, om me geeft en samen met mij het “ideale plaatje” wil neerzetten. Ik heb altijd gedroomd van een man die me altijd aantrekkelijk vindt, zelfs als ik net wakker wordt, een uur in de regen heb gestaan en huiskleren aan heb. Misschien vraag ik teveel, maar ik wil gewoon niet graag genoegen nemen met minder. Ik weet dat die man er tussen zit en hoop dat hij nu dit zit te lezen.
Liefs Laurie

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly