Ik voel me ontzettend sexy als ik nylons draag

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 771

  • Toegevoegd: februari 17, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Drenthe

  • Stad: Assen

  • Weergaves: 166

Omschrijving

Hoi hoi mannen ik ben een sportieve, mooie vrouw van 58 jaar met een “thing” voor nylon. Ik voel me ontzettend sexy als ik nylons draag, met hoge hakken, korte rok of jurk, mooie sieraden etc. Mijn hele houding verandert er door en ik wil dit graag delen met iemand. Mijn hele leven getrouwd geweest, me altijd als een dame gedragen en wil me nu eindelijk eens vrij voelen. Neem contact met me op en wie weet maak jij het beest in mij los!
Suzette

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly