ONDERDANIGE JONGEN VOOR DOMINANTE MAN

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 657

  • Toegevoegd: mei 18, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Zuid-Holland

  • Stad: Alphen aan den Rijn

  • Weergaves: 246

Omschrijving

Ik ben een onderdanige jongen van 26 jaar, op zoek naar een man die dominant is en mij onder handen wil nemen. Ik geef me graag helemaal over aan alles wat je met mij wil doen. Jouw leeftijd het liefste tussen de 30 en 40, dan weet ik zeker dat je weet wat je wil. Ik ben nog niet zo lang in de mannenwereld, maar hoop dat er mannen zijn die me hier een stuk bekender in willen maken.
Kusjes van Teun (omgeving Zuid-Holland)

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly