nu in mijn bedje?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 4315

  • Toegevoegd: maart 26, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Gelderland

  • Stad: Arnhem

  • Weergaves: 79

Omschrijving

Ik ben een leuke single meid en ik sta voor alles open, ook wel een relatie maar het is niet zo dat ik daar nu zo druk naar op zoek ben hoor! Ik neem alles zoals het komt en ik geniet van de dingen die op mijn pad komen, dus ook van af en toe een lekkere wip! Al moet ik wel zeggen dat die niet zoveel op mijn pad komen hahah, ik hou gewoon van lekker ongedwongen genieten en heel erg veel ervaring heb ik ook weer niet maar alles is te leren toch?

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly