niet toe aan een relatie, maar sex wel natuurlijk. Wie durft er met mij een sexrelatie aan te gaan?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1300

  • Toegevoegd: mei 23, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Holland

  • Stad: Den Helder

  • Weergaves: 204

Omschrijving

Hey allemaal, mijn naam is Angelique, ze noemen me ook wel Liek. Ik ben 30 jaar jong en ik ben net 2 maanden vrijgezel. Het grootste nadeel als je vrijgezel bent is dat je veel te weinig sex heb. Ik ben nog niet toe aan een relatie, maar sex wel natuurlijk. Wie durft er met mij een sexrelatie aan te gaan?

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly