Moest van mijn dochter

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

 • Ad ID: 3935

 • Toegevoegd: april 9, 2019

 • Locatie: Belgie

 • Stad: Limburg-BE

 • Stad: Beringen

 • Weergaves: 145

Omschrijving

Aangenaam, mijn naam is Patrice en ik ben 69 jaar. Sinds een 3tal jaren ben ik alleen, na het sterven van mijn man. Het is een moeilijke stap om op mijn leeftijd nog opnieuw iets aan te gaan, maar ik zoek wel iemand om de eenzaamheid een beetje mee op te vullen. Een maatje, om leuke dingen mee te doen of een fijn gesprek mee te hebben. Op aanraden van mijn kinderen en dan vooral het zeuren van mijn dochter, heb ik dus toch de stap genomen. Spreekt dit je aan, voel je je ook soms eenzaam en zou je het fijn vinden om samen eens bijvoorbeeld te gaan lunchen?

Reacties

 • Anallov3r   zegt : maart 16, 2019 at 05:52

  Hoi,kben anallov3r(man40neeroeteren) kzoek e kinky meid(en) of vrouwtje of kppl voor een leuk half of e uurtje in een gezellige setting waar respect,plezier, sensualiteit,geilheid en intens wederzijds genot centraal staan op e al plagende kinky vrouwvriendelijke manier…
  Liefst uit omg Limburg Maaskant Maaseik Dilsen-Stokkem Neeroeteren, Kinrooi, Kessenich, roosteren(NL), Susteren (NL)0478912664

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly