Mensen van de humor

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 2313

  • Toegevoegd: mei 11, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: Antwerpen

  • Stad: Antwerpen

  • Weergaves: 213

Omschrijving

Ik ben een stevig avontuurlijk meisje van 34 lentes dat luistert naar de naam Janetta. Geboren in Antwerpen! In een ver en grijs verleden heb ik Taal- en Letterkunde gestudeerd en de liefde voor taal en geschiedenis is me altijd bijgebleven. Momenteel geef ik mijn professioneel leven een nieuwe richting door te studeren voor Psychiatrisch Verpleegkundige. Wat brengt me hier? De zoektocht naar gelijkgestemde zielen, mensen van de Humor. Voor een lieve partner hoop ik een man te treffen tussen de 35 en 50 jaar.

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly