Meisje zoekt oudere man.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 4291

  • Toegevoegd: maart 13, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Holland

  • Stad: Zaanstad

  • Weergaves: 119

Omschrijving

Wat een mooie meiden hier zeg! En dan moet ik er nog uitblinken voor een lekkere sex date. Dat word niet makkelijk haha. Ik probeer het toch. Ik ben Amanda en ik ben lief, betrouwbaar, discreet en lekker jong. Ik zoek ook een oudere man met ervaring. Jongens van mijn leeftijd zijn niet echt serieus met experimenteren dus saai in bed. Ik wil gewoon een keer echt genieten. Ik hoop dat het me toch lukt om een man te vinden. Dikke kus Amanda

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly