Meesteres zoekt slaaf.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

 • Ad ID: 557

 • Toegevoegd: augustus 20, 2019

 • Locatie: Belgie

 • Stad: Antwerpen

 • Stad: Brecht

 • Weergaves: 1360

Omschrijving

Als Meesteres verwacht je een aantal dingen, zo ook ik! Ik verwacht voornamelijk gehoorzaamheid en hygiëne. Als slaaf zijnde hoor je te weten wat je te doen staat wanneer ik je een opdracht geef. Als we van elkaar de verwachtingen begrijpen komen we een heel eind. Neem maar contact op.. Gegroet Meesteres Cato

Reacties

 • Robby   zegt : februari 20, 2019 at 16:18

  Precies wat ik zoek. Ik ben 19 jaar en onervaren. Ik sta open voor alles zolang jij het maar goed vind. Je mag me ook gebruiken voor klusjes of andere dingen. Ik wil joun vaste slaaf zijn tegen een kleine vergoeding. 1e keer afspreken hoef ik geen vergoeding. Ik hou er van om in een kooitje opgesloten te worden en ballgagged, je mag alles met me doen

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly
 • duco   zegt : april 17, 2019 at 16:37

  Ik word slaafs en onderdanig,
  dat kan ik niet verstoppen.

  duco

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly