Lover zoekt iemand om van te houden.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1519

  • Toegevoegd: mei 18, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Limburg

  • Stad: Horst aan de Maas

  • Weergaves: 192

Omschrijving

Hallo, mijn naam is Robbert en ik ben 34 jaar.
Ik woon nu bijna 18 jaar in Nederland en ben geboren in de USA
Vanwege mijn werk reis ik vaak en eigenlijk nooit de tijd genomen om aan een goede relatie te werken. Ik wil nu wat meer rust in mijn leven en dan merk je dat je eigenlijk iemand mis om je dagen,avonden en nachten mee te delen.
Ik kan heel serieus zijn en een goed gesprek voeren, maar soms kan ik ook nog echt met een grap komen dat je niet verwacht.
Ik ben heel romantisch aangelegd en dat breng ik ook altijd weer terug in mijn ontwerpen als architect. Ik hou ervan om na een lekkere wandeling mijn sauna in te gaan en daarna lekker voor de openhaard muziek liggen luisteren.
Lijkt het jou wel wat om met mij dat te beleven, verwacht ik wel dat je snel reageert. Ik heb namelijk heel veel liefde om weg te geven en genoeg ruimte om het te ontvangen.
X Robber

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly