lijkt me heerlijk over jou nikes te spuiten en dan af te likken. Bij wie mag ik dat?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 964

  • Toegevoegd: augustus 22, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: Limburg

  • Stad: Hasselt

  • Weergaves: 215

Omschrijving

Hey hallo daar, ben een leuke gay die leuke contacten zoekt, ben voor veel in, heb een grote fantasie en dat is sex te hebben met sneakers, nog nooit gedaan maar lijkt me enorm geil, zelf draag ik nikes en adidas en word er enorm opgewonden van als ik dat bij andere ook zie, lijkt me heerlijk over jou nikes te spuiten en dan af te likken. Bij wie mag ik dat? X Marcel

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly