liever met een man gaan spelen en lekker gebeft worden. Ik val ook op vrouwen en voor een trio met ik ook te paaien.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 967

  • Toegevoegd: september 6, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: Vlaams-Brabant

  • Stad: Beersel

  • Weergaves: 345

Omschrijving

Ik ben dus Urdise en zoals je ziet op mijn foto speel ik nu dus met mezelf en dat is wel lekker. Maar ik wil liever met een man gaan spelen en lekker gebeft worden. Ik val ook op vrouwen en voor een trio met ik ook te paaien. Ik woon in Beersel, daar woon ik net 2 jaar. Ik ben geboren in Nederland, in Amsterdam. Ik hoef met niemand rekening te houden en ik kan ontvangen, maar wel eerst wat drinken met elkaar. Zie jij mij zitten? Laat dan want horen, want je wint er alleen maar mee.

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly