Lieve zachte meid.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 2193

  • Toegevoegd: april 25, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: Vlaams-Brabant

  • Stad: Diest

  • Weergaves: 298

Omschrijving

Leuk dat je mijn profiel bezoekt Een leuke spontane, zachte en eerlijke meid op zoek naar leuke contacten en verder zien we wel maar bedoeling is natuurlijk voor een vaste relatie. verder ben ik een levensgenieter wat houdt van leuke dingen te gaan doen zoals naar de film, uit eten, zwemmen, wandelen, uitstapjes maken, weekendjes weg, iets gaan drinken. Ben ook een hele grote dierenvriend ben ook veel met mijn beestjes bezig, dat werkt bijna therapeutisch vind ik. Ik zou het leuk vinden als jij ook een hart voor dieren hebt, anders hebben we bij voorbaat een probleem, dus heb jij nu al zoiets van och jeetje wat moet dat met al die beesten, dan wacht ik op de volgende. Klinkt misschien rot, maar een relatie gaat er toch om dat je dingen gemeen hebt.
Ik geef buikdansles en doe ook vaak shows, hier verdien ik mijn geld mee en ik zoek dus een man die niet jaloers is aangelegd.

Liefs Basma

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly