Liefde op het eerste gezicht.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 2508

  • Toegevoegd: juni 25, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: Oost-Vlaanderen

  • Stad: Dendermonde

  • Weergaves: 186

Omschrijving

Misschien verwacht ik hier te veel van, maar vanaf het moment dat ik heb besloten om hier een oproepje te plaatsen heb ik een beeld voor me, dat ik een berichtje krijg en gelijk weet, JA! Maar goed, we beginnen bij het begin. Ik ben Liam, geboren in Egypte, 36 jaar en in het dagelijkse leven ben ik verkoper. Ik heb het redelijk goed voor elkaar, vind ik zelf. En ik zou het leuk vinden om de voordelen hiervan te mogen delen met een leuke vrouw. Ik val op een beetje “lange” vrouwen, ongeveer vanaf 1.70, slank gebouwd tussen de 27 en 37. Heb ik je interesse gewekt? Neem dan contact met me op en wie weet tot gauw?
Liam

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly