Lief, leuk, en meer ervaring dan mij.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 2563

  • Toegevoegd: augustus 12, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Holland

  • Stad: Zandvoort

  • Weergaves: 216

Omschrijving

Dit is misschien heel raar, maar ik ben expres single gebleven. na mijn laatste relatie was ik het gelieg en ontrouw behoorlijk zat. En daarnaast? gaf mij een goeie kijk op mijn leven en wat ik precies wil. Ik heb genoten van de hitsige mannen die me constant nakijken en na fluiten. En ja, ik ben er wel weer klaar voor. Een nieuwe avontuur, een nieuwe ervaring, want daar leer je alleen maar van. In ieder geval beter dan alleen maar…tha alleen door het leven te gaan šŸ˜‰

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly