Lief gezelschap gezocht en in de aanbieding

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 2715

  • Toegevoegd: februari 16, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Flevoland

  • Stad: Noordoostpolder

  • Weergaves: 178

Omschrijving

Mijn naam is Daniella. Ik ben een 29 jarige, studerende meid. Ik heb me hier aangemeld omdat ik op zoek ben naar een leuke lieve jongeman. Ik heb het heel druk met mijn school en kom er niet echt aantoe om erop uit te gaan om leuke nieuwe mensen te ontmoeten. Nu ben ik misschien een beetje anders dan andere meiden van mijn leeftijd. De meesten meiden om mij heen hebben zoiets van vrijheid blijheid, maar ik zie dat toch een beetje anders. Wie zegt dat je in een relatie niet vrij en blij kunt zijn? En dan toch de comfort hebben van iemand die er voor je is en van je houd. Zo zie ik het wel en ik hoop jij ook. Samen leuke dingen doen of samen helemaal niks doen. Keyword is samen.
Ik hoop dat jij je kunt vinden in mijn eerlijke oproepje en dat je er iets mee doet. Dus hoop iets van je te horen….
Kusjes Daniella

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly