Lekker samen genieten!

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 2512

  • Toegevoegd: februari 20, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: Limburg

  • Stad: Dilsen-Stokkem

  • Weergaves: 129

Omschrijving

Leuk dat je mijn oproepje leest! Mijn naam is Leandra, ik ben 31 jaar en heb een zoontje van 2.5j die fulltime bij mij woont. Ik ben op zoek naar die ene die mij (naast mijn zoontje) gelukkig kan maken. Dat als ik thuis kom iemand heb om tegen te praten, om mee te lachen, om samen gezellig tv te kijken en een hapje te eten, om samen er eens tussenuit te trekken, die ik kan vertrouwen,… Ikzelf ben een rustig persoon. Ik hou van gezelligheid (kaarsje branden, filmpje, hapje eten etc)

Liefs van Leandr

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly