Lang getwijfeld maar nu toch de stap gezet.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

 • Ad ID: 2209

 • Toegevoegd: april 28, 2019

 • Locatie: Belgie

 • Stad: West-Vlaanderen

 • Stad: Brugge

 • Weergaves: 214

Omschrijving

Hallo, ik zet een nieuwe stap, hier op deze site. Ik ben al een aantal jaren gescheiden maar wou toch graag mijn twee zonen eerst een goede thuis geven en zien dat zij gelukkig hun weg vonden, wat ze ook hebben gedaan. Ik heb zeker mijn eigen leven en hobby’s. Zo ga ik graag eens naar toneel of tentoonstelling. Wat ik heel graag doe is restylen van allerlei oude dingen .Wat ik mis? dat is samen met iemand die leuke dingen beleven. Een wandeling maken en dan een terrasje doen of een dagje weg. Spreekt dit je aan, dan hoor ik graag van je

Famke

Tags :

Reacties

 • Frankiie   zegt : april 30, 2019 at 00:43

  Heey ik Ben frankie woon in wommelgem Ben 29jaar en als mij nr 32 465 78 01 06 kunnen we misschien afspreken als je dat wilt tenminste mail frankiiej01@gmail.com

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly