laat jij mij zo snel mogelijk schreeuwen om meer?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1979

  • Toegevoegd: augustus 17, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Holland

  • Stad: Amsterdam

  • Weergaves: 258

Omschrijving

Hallo, Ik ben Lorena, en kom uit Amsterdam. Sinds een paar dagen ben ik weer heerlijk vrijgezel, en sta ik echt op exploderen qua Geil zijn. Mijn Ex(je) heeft mij weken lang sexueel in de steek gelaten en dit moet echt ingehaald worden voor de bom barst. Het maakt mij eigenlijk niet uit met wie of je jong of oud bent, ik moet gewoon echt zo snel mogelijk goed geneukt worden.. Dus laat jij mij zo snel mogelijk schreeuwen om meer?

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly