Heb jij zin in een geil verzetje?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 2557

  • Toegevoegd: augustus 12, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Friesland

  • Stad: Waadhoeke

  • Weergaves: 277

Omschrijving

Hi schatje , Wat leuk dat je naar mijn oproep komt kijken , ik ben heeeeel stout en uitdagend , Ik ben gek op sex en kan heerlijk pijpen , Heb jij zin in een geil verzetje? Stuur me dan een berichtje. Ik vind het heerlijk om lang gebeft te worden , of met een dikke vinger of twee gevingerd te worden hmmmm, geil met mijn grote tieten zitten ook meerdere standjes en meerdere keren klaarkomen. Ben jij net zo geil als ik, kom maar op met die stijve pik ik weet er wel raad mee . Mijn sappige strakke kut heeft er zin in.

Dolly

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly