€0

Jou big FAT mistress

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

 • Ad ID: 4468

 • Toegevoegd: augustus 6, 2019

 • Locatie: Belgie

 • Stad: Vlaams-Brabant

 • Stad: Leuven

 • Weergaves: 137

Omschrijving

Ik zoek een geile slaaf die vernederd wil worden door deze extreem dikke en strenge Meesteres. Elk plekje op mijn lichaam dient bemind te worden, daar ben je een hele poos mee bezig en ik eis dat je hier ruim de tijd voor neemt en mij gehoorzaamt op alle vlakken. Eventuele grenzen worden van tevoren afgesproken en ook maak ik altijd gebruik van een “safeword”
Ik hou van extremen en geen slap gedoe, hou jij van aanpakken en aangepakt worden door deze lekkere vette strenge Meesteres, stuur even een berichtje. Mijn leeftijd is 71, maar daar merk je niks van 😉
MBFM

Tags :

Reacties

 • ramon97   zegt : juni 3, 2019 at 15:31

  hallo ik ben slaaf ramon uit Brabant omgeving oss den bosch en je mag mij wel eens lekker strak vastbinden en me dan gebruiken ik hou van sm en ben ook onderdanig mijn nummer is 0412233050

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly