Jongere slaaf gezocht

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

 • Ad ID: 702

 • Toegevoegd: oktober 7, 2019

 • Locatie: Nederland

 • Stad: Noord-Holland

 • Stad: Purmerend

 • Weergaves: 392

Omschrijving

Ik ben een gescheiden vrouw van 37 en ik kom graag in contact met jonge(re) mannen die mijn leven weer opvrolijken, na de laatste paar uitgebluste jaren. Ervaren of onervaren maakt mij niet uit, het gaat mij om het ervaren van de spanning met een jonger iemand, die veel energie heeft. Spreekt dit je aan, dan hoor ik graag van je.
Kus Yvonne

Reacties

 • Jan   zegt : februari 9, 2019 at 18:49

  Ik ben een onderdanige jongen van net 21, en raak erg opgewonden van je advertentie šŸ˜‰

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly