Jij mag kiezen, wie wil je voor je hebben? Strenge Mrs. of het geile slaafje die zich totaal aan je overgeeft?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1387

  • Toegevoegd: september 6, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: West-Vlaanderen

  • Stad: Diksmuide

  • Weergaves: 207

Omschrijving

Ben je op zoek naar iemand die van lekker kinky houdt, zoek dan niet verder, maar kies MIJ! Ik ben gek op harde sex, bondage, tepelklemmen, penisringen, noem maar op! Een harde stevige beurt is voor mij veel lekkerder dan zachte romantische sex. Ik heb er wel eens aan gedacht om het dominante wereldje in te stappen, maar zou dan de ene keer als domina en de andere keer als subje willen voor willen komen. Ik heb begrepen dat, dat niet echt done is, dus dan doe ik het maar tussen de 4 muren van mijn huis. Jij mag kiezen, wie wil je voor je hebben? Strenge Mrs. of het geile slaafje die zich totaal aan je overgeeft? De keuze is aan jou….

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly