JE HOEFT GEEN TWEE KEER TE KIJKEN.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1965

  • Toegevoegd: februari 14, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Flevoland

  • Stad: Noordoostpolder

  • Weergaves: 141

Omschrijving

Dag lieve dames, de reden van mijn titel zal ik gelijk even nader uitleggen. Je ziet het namelijk niet zo vaak dat een man op zoek is op deze sites en dan vooral naar iets serieus. Tuurlijk vind je ze wel, maar toch staan er een hele hoop meer dames te koop. In ieder geval, een lieve man pist naar mijn idee vaak naast de pot, de reden hiervoor kan ik niet achterhalen en snap ik ook niet goed. Ik ben dus in ieder geval zo een lieve man die eens liefde heeft mogen proeven en daarna flink bedrogen is, missschien door diezelfde liefheid? Ik weet het niet, ik dacht alles goed te doen, maar daar was zij het blijkbaar niet mee eens. Ik kan er net boos om zijn want ik heb er twee prachtige kinderen aan over gehouden. Ik probeer zoveel mogelijk tijd met ze door te brengen. Verder hou ik van echte outdoor sporten, berg beklimmen, fietsen, met de boot erop uit etc. Ik hoop dan ook wel een beetje dat jij hier ook van houdt, want wat is er nu leuker dan je hobby’s te delen met degene waar je je leven mee wil delen?
Lieve dames, ik hoop op een reactie op mijn eerlijke advertentie!
Liefs van Richard

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly