Is het geluk ook voor mij weggelegd?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

 • Ad ID: 1569

 • Toegevoegd: augustus 17, 2019

 • Locatie: Nederland

 • Stad: Flevoland

 • Stad: Dronten

 • Weergaves: 189

Omschrijving

Hallo,
Dat is nu de vraag die ik mezelf stel! Ben een 21 jarige meid en in relaties heb ik nog geen geluk gekend, dat is dan ook de reden van mijn oproepje, misschien vind ik hier toch de man waar ik gelukkig kan met worden. Als jij denkt het geluk samen met mij te kunnen vinden en geen aanstoot neemt aan mijn beroep, ik ben serveerster waarbij ik ook aan paaldansen doe. Als je voor jezelf zeker weet, dat het voor jou niet uitmaakt, dan wil ik heel graag van jou een mailtje ontvangen.

Tags :

Reacties

 • Nick   zegt : mei 23, 2019 at 05:55

  Hey jij spreekt me echt aan iets in mij zecht dat ik en bericht moet latten bij deze xd

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly