Ik zoek oudere mannen die het leuk vinden om m’n slaaf te zijn.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 738

  • Toegevoegd: februari 18, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Overijssel

  • Stad: Zwolle

  • Weergaves: 169

Omschrijving

Hallo, ik ben Ilse en zit al een tijdje in de SM-scene en als je ook van bondage, leer en lak houdt, hoef je niet verder te zoeken. Ik zoek oudere mannen die het leuk vinden om m’n slaaf te zijn. Ik ben rustig, maar kan goed streng zijn en dus, denk even na voor je contact met me opneemt. Ben je heel zeker, nou kom dan maar op.

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly