Wat ik zoek is een leuke man die stevig in zijn schoenen staat.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1113

  • Toegevoegd: juni 23, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Zuid-Holland

  • Stad: Alphen aan den Rijn

  • Weergaves: 180

Omschrijving

Wat ik zoek is een leuke man die stevig in zijn schoenen staat. Iemand die net als ik houd van nieuwe uitdagingen. Samen leuke dingen doen, maar dat er ook ruimte is in om je eigen dingen te doen, want een vaste relatie zit ik nu niet op te wachten! Trefwoorden: erotiek, geil, spanning, experimenteren, rollenspel.. Spreek dit je aan, laat dan een leuk en spontaan berichtje voor me achter! Ik stuur altijd een reactie terug en laat direct weten als ik je NIET zie zitten.
Jenna

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly