Ik zoek iemand die me warm kan houden.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1644

  • Toegevoegd: februari 14, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Limburg

  • Stad: Weert

  • Weergaves: 109

Omschrijving

Goede dag mannen van Nederland? Ik ben Assie 52 jaar en ben al weer een tijdje single, en wilde eens via deze weg iemand gaan zoeken. Zal mij benieuwen wie ik hier tegen kom. Want om nou elke keer alleen te zijn, daar kan ik nu niet meer zo goed tegen. Dus zoek jij net als ik iemand om deze dagen op een leuke manier gevuld te krijgen. En niet meer alleen te zijn. Gewoon iemand om lekker tegen aan te kruipen, en een arm om je heen te slaan. Zeker zo voor de korte dagen die er nu aan komen. Mail me dan? Kunnen we meteen kijken in hoe verre het klikt Hoor ik je dan zo?
Xxx Assie

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly