Ik wil graag een seksrelatie opbouwen.

Advertentiedetails

  • Ad ID: 4296

  • Toegevoegd: maart 13, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Gelderland

  • Stad: Oost Gelre

  • Weergaves: 100

Omschrijving

Ik dacht, laat ik het ook eens proberen om een lekkere geile man te ontmoeten via internet. Mijn vriendin had leuke verhalen erover en het leek mij ook wel spannend. Ik ben bijna altijd geil en ik heb niet echt vaak sex meer. Ik wil daarom nog grager dan graag een sex relatie opbouwen. Vertel me hoe je het wil aanpakken met mij en dan hebben we snel een date.

xxx Bernice

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly