Ik wil de draad weer oppakken.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1618

  • Toegevoegd: augustus 19, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Friesland

  • Stad: Smallingerland

  • Weergaves: 259

Omschrijving

Hoi hoi, ik ben Elke, een nuchtere meid van 30 jaar. Ik heb een zoontje van 4 jaar nu en hij is mijn oogappeltje. Zo dat is eruit, als je nu nog steeds interesse hebt kun je verder lezen en anders op zoek gaan naar iemand anders. Klinkt bot, maar ik heb geen tijd of eigenlijk zin om mijn tijd te verdoen met mensen die A niet van kinderen houden of B niet van vrouwen houden die al kinderen hebben. Je zou nu misschien denken, A en B komen toch op hetzelfde neer? Nee, er zijn mannen die wel van kinderen houden maar niet van andermans kinderen zouden kunnen houden bijvoorbeeld. Anyway, genoeg daarover. Ik ben nu 3 jaar alleen en red mij prima, maar het is erg saai. Avonden eenzaam, weekenden leeg en vakanties stilletjes. Ik hoop dat ik daar op deze manier verandering in kan brengen. Ik zoek een man die avontuurlijk is, spontaan is en weet wat hij wilt. Niet veel eisend toch? Waar wacht je nog op?
Liefs Elk

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly