Ik mis nog een beetje romantiek….

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1521

  • Toegevoegd: juni 30, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Gelderland

  • Stad: Zutphen

  • Weergaves: 151

Omschrijving

Hey

Ik ben Mildred kom uit Zutphen ben 18 lentes jong, waar ik in het dagelijks leven in de slagerij werk, ik ben zo vroeg aan het werk omdat ik al op mij zelf woon dus moet mijn eigen huur betalen natuurlijk. Ik woon op kamers dus op zich wel goed te doen. Omdat het vroeger met mijn ouders niet echt wilde werken. Ik heb het nu super naar mijn zin en red alles, alleen heb ik natuurlijk ook behoeftes, ben een enorm knuffeldier!Ik wil gewoon graag genieten leeftijd maakt me echt niet zoveel uit!! als het maar wel boven de 18 is;)Wat ik verder leuk vind om in mijn vrije tijd te doen is lekker stappen, leuke dingen zoals bowlen of uit eten met mijnvriendinnen, denk jij mij te kunnen vermaken neem dan snel contact op.

Liefs Mildred

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly