Ik mis de warmte. Jij ook?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1684

  • Toegevoegd: juli 6, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Drenthe

  • Stad: Meppel

  • Weergaves: 169

Omschrijving

Ik plaats mijn vraag/oproep hier in de hoop die ene leuke man die ik mis in mijn leven tegen te komen. Ik ben 20 jaar getrouwd geweest, de eerste 15 hiervan waren helemaal geweldig. Aangezien ik nu gescheiden ben, kun je wel nagaan dat de laatste 5 jaar niet zo geweldig waren. Ik heb er wel 3 super kinderen aan overgehouden, maar ook een leegte. Ik wil deze graag opvullen. Als gastgezin, heb ik mijn huis overdag en soms s’avonds helemaal vol, maar als het huis leeg is, dan hoor je pas hoe stil het eigenlijk is. Daarom zou ik graag een leuke mannen willen verwelkomen in mijn gezellige huis. Ik ben zelfstandig, ik verwacht niks van niemand. Niks in dit leven is gratis en ook dit verwacht ik niet. Ik ben niet op zoek naar een man die het leven niet serieus neemt, of een man die nog wilde haartjes heeft. Ik ben een serieuze dame en weet waar ik sta in het leven. Misschien lijk ik een gesloten persoon, maar niks is minder waar. Daar kom je wel achter als je me leert kennen. Ik hou het hierbij en wacht op een reactie.
Liefs Ri

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly