ik kan je iets anders bieden dan een vingers in je kontje om je te stimuleren om klaar te komen,

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 818

  • Toegevoegd: februari 20, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Brabant

  • Stad: Breda

  • Weergaves: 123

Omschrijving

Ik ben waarschijnlijk in eerste instantie niet wat je zoekt, maar klik niet gelijk weg als ik zeg dat ik een lul tussen mijn benen heb. Hou even een open mind en denk even aan hoe lekker dat kan zijn. Denk eens aan en vrouw, op en top vrouw, maar ik kan je iets anders bieden dan een vingers in je kontje om je te stimuleren om klaar te komen, ik heb dus namelijk iets anders om in je kontje te steken. Denk er maar eens over na en kom erop terug bij me.. goed?

Sandra

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly