ik hou van nylons, laarzen, leer, bondages, rollenspel en jij?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 815

  • Toegevoegd: oktober 5, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: West-Vlaanderen

  • Stad: Oostende

  • Weergaves: 597

Omschrijving

ik ben een donkerharige dame met grote volle borsten en een passie als het op bondage aankomt . Alleen mijn aanblik geeft je al een heet gevoel en wil je meer van mij ….. Ben verzot op aparte plaatsen waar je spannende sex kunt hebben . Het SM spel heeft voor mij vele variaties bv nylon , laarzen , leer , lak , bondages , rollenspel . Hierover kan ik uren fantaseren praten en ook laten uitvoeren ….

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly