Ik hou van kinky en kan best dominant zijn

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1215

  • Toegevoegd: februari 14, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Brabant

  • Stad: Breda

  • Weergaves: 166

Omschrijving

Hoi ik ben Greetje, een oer Hollandse meid met pit. Ik hou van kinky, maar ook van romantische en passionele sex. Je kan met mij alle kanten op. Ik kan best dominant zijn dus kijk uit haha. Ik hou van motorrijden en zomers ga ik veel naar het buitenland op de motor. Geen kinderen en geen man dus lekker soepel. Ben ik de vrouw die je zoekt? Aarsel dan niet!

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly