Ik geef en neem, hou ervan om lekker verwend te worden

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

 • Ad ID: 921

 • Toegevoegd: augustus 9, 2019

 • Locatie: Nederland

 • Stad: Noord-Brabant

 • Stad: Eindhoven

 • Weergaves: 282

Omschrijving

Zoals je ziet ben ik een lekkere vrouw met een geile verrassing, mijn hobby’s zijn sex en dansen. Ik zoek een paar mannen die niet terug deinsen voor een vrouw met wat extra’s. Ik geef en neem, hou ervan om lekker verwend te worden en doe dat ook graag terug! Hoop dat jij het niet raar maar geil vindt en dat mag je mij dan even komen vertellen! Tot snel…
Sharona

Reacties

 • Stefano18   zegt : augustus 15, 2018 at 18:27

  Hey sharona, ik hou van een vrouw met iets extra’s ik hoop dat je zin hebt laat snel iets weten?

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly