ik heb een stiekeme voorkeur voor bondage

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 794

  • Toegevoegd: februari 19, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Utrecht

  • Stad: Utrecht

  • Weergaves: 205

Omschrijving

Hallo mijn naam is Samantha. Je mag ook wel Sam zeggen. Ik dacht ik doe eens gek en schrijf me in op deze site. Ik ben een alleenstaande moeder en ik heb toch weinig tijd om sex te hebben laat staan een vriend. Daarom waag ik het er toch op om toch iemand te vinden die geen problemen ermee heeft dat ik 2 kids heb en toch met mij een leuke tijd wil beleven.
Er komt wel iets bij, namelijk dat ik een stiekeme voorkeur heb voor bondage tijdens de seks. Dus ik zoek bij voorkeur een man die dit met mij deelt of wil experimenteren.

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly