ik heb een paar leuke slaafjes nodig

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

 • Ad ID: 909

 • Toegevoegd: mei 31, 2019

 • Locatie: Nederland

 • Stad: Noord-Brabant

 • Stad: Eindhoven

 • Weergaves: 306

Omschrijving

Ik ben nieuw in de wereld van dominantie en onderdanigheid! Hiervoor heb ik een paar leuke slaafjes nodig die mij ten alle tijde zullen gehoorzamen! Tegenspraak zal door mij niet worden geaccepteerd. Opdrachten zullen uitgevoerd worden zoals ik dat wil en wanneer ik dat wil! Ik heb de kamasutra bestudeerd, de standjes hieruit zullen ook worden beoefend. Jij daar!! Je leest mijn oproepje, om alvast van start te gaan, EIS ik nu een berichtje van jou!
Meesteres Monica

Reacties

 • Hans   zegt : december 1, 2018 at 13:01

  Geachte Meesteres Monica,
  Ik zou het heerlijk vinden om uw slaafje te mogen zijn en om de opdrachten die u geeft uit te voeren.
  Groeten Hans

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly