Zoek iemand om leuke dingen mee te doen

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1594

  • Toegevoegd: augustus 12, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Holland

  • Stad: Amsterdam

  • Weergaves: 232

Omschrijving

Hey hoi, hier Mickey, 26jr, al 3 jaar samen met mijn vriend, maar omdat hij steward is en veel onderweg is zoek ik iemand om leuke dingen mee te gaan doen, vul zelf maar in wat. Wij wonen samen, maar helaas is de spanning er een beetje uit. Ik sport heel graag, ben bijna elke dag in de sportschool te vinden, en ik train ook individueel personen. Lijkt me eigenlijk eens spannend om fitness met sex te combineren. Als je nog meer van me wilt weten, ik bijt niet. Behalve in sommige plekjes dan. Laat een bericht achter, en who knows, Mazzel

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly