Ik ben zelf 26 jaar en zoek iemand van rond de 40,

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 663

  • Toegevoegd: juni 25, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Overijssel

  • Stad: Enschede

  • Weergaves: 197

Omschrijving

Misschien wat ondeugend, maar zo ben ik wel. Ik zoek een een leuke mooie lieve man om het een en ander mee te doen. Voor wat hoort wat zeg ik altijd en dat wil ik ook hier voortzetten. Ik bezorg jou een heerlijke nacht en jij doet wat voor mij. Gaat me niet om geld hoor, maar dat kan natuurlijk van alles zijn. Daar worden we het samen vast wel over eens. Ik ben zelf 26 jaar en zoek iemand van rond de 40, liefst niet jonger in ieder geval.
Lijkt het je wat? Neem dan even contact met me op!
Silvan.

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly