Ik ben op zoek naar een leuke man om mijn sexuele behoeftes te kunnen stillen.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 824

  • Toegevoegd: februari 22, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Brabant

  • Stad: Bladel

  • Weergaves: 136

Omschrijving

Ik ben een shemale. Betekent niet dat ik allerlei foto’s van mijn geslachtsdeel moet nemen en hier op internet zetten toch? Ik ben wel op zoek naar een leuke man om mijn sexuele behoeftes te kunnen stillen. Ik ben een respectvolle vrouw, met een goede baan, 2 geadopteerde zoontjes waar ik zielsveel van hou. Maar zoals iedereen hier, mis ik dus iets en dat is in mijn geval niet altijd even makkelijk om te vinden. Mocht je na het lezen van dit berichtje het willen proberen met mij, dan kun je contact met me opnemen om te kijken waar we belanden.

Xx Linda

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly