ik ben wel een vrouw maar ik heb een paal,

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

 • Ad ID: 809

 • Toegevoegd: februari 15, 2019

 • Locatie: Nederland

 • Stad: Utrecht

 • Stad: Utrecht

 • Weergaves: 211

Omschrijving

Ik ben Ria, een leuke jongedame van 34 jaar. Ik woon in de provincie Utrecht en ben op zoek naar een stel lekkere, leuke, open minded mannen die er altijd al van gedroomd hebben om sex te hebben met een vrouw die een lekkere paal tussen dr benen heeft. Ik kan wel uitgaan, daar hou ik ook echt van, maar om dan te vertellen, euhmm ik ben wel een vrouw maar ik heb een paal, daar houd het verhaal dan gauw op. Dus, ik vertel het nu vooraf en als je nu nog steeds leest, dan vind je het stiekem wel spannend. Maak je geen zorgen, discretie staat bovenaan!
Ria

Reacties

 • scott   zegt : juli 1, 2018 at 05:18

  hoi hoi als goed ik zou me graag keer willen laten verwennen door jou

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly