Ik ben toe aan een nieuwe relatie, jij ook?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 4712

  • Toegevoegd: juli 16, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Holland

  • Stad: Castricum

  • Weergaves: 43

Omschrijving

Hoi, ik ben Chantal en ik kom uit Castricum. Ik ben 24 jaartjes jong. Het is nu alweer een tijdje uit met mijn ex-vriend en ik ben nu toe aan een nieuwe relatie. Ik heb vele interesses die ik hier niet allemaal ga noemen. Dat wordt wel een heel erg lang verhaal dan! Wel wil ik kwijt dat ik erg veel van dieren hou en dus ook huisdieren heb. Ik ben dus vooral op zoek naar een lieve man die ook nog eens van dieren houdt! Hou je NIET van dieren, dan liever NIET reageren! Verder zou ik het fijn vinden als je net als ik vrolijk door het leven gaat. Altijd blijven lachen, wat er ook gebeurd tenslotte! Lachen maakt in mijn ogen het leven een stuk makkelijker en leuker! Mocht ik je aanspreken, stuur me dan een berichtje! Dan kun je me gelijk ook alles vragen wat je nog zou willen weten. En komen we er ook meteen achter of er al enigszins een klik is tussen ons!

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly