Zoek naar een lieve en sexy man

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 2017

  • Toegevoegd: augustus 12, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Groningen

  • Stad: Haren

  • Weergaves: 214

Omschrijving

Hoi! Ik ben Daisy, 24 jaartjes jong en een blonde en leuke meid. Ik ben op zoek naar een lieve en sexy man, die mijn wensen wil vervullen. Ik wil graag daten en het lijkt me leuk om uit te gaan of ergens wat te gaan drinken en elkaar beter te leren kennen. Voel jij hier wel iets voor, of denk je dat je een kans bij me maakt? Laat het me dan weten, misschien kunnen wij wel een heel leuke date ervan te maken!! Xxx daisy

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly