Ik ben 26 en zoek een seksueel ervaren man

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1010

  • Toegevoegd: september 7, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Brabant

  • Stad: Baarle-Nassau

  • Weergaves: 167

Omschrijving

Hai! Ik ben nu 26 en ben op onderzoek uit. Wat voor onderzoek? Nou, iedereen heeft een plekje op zijn lijf, (of meerdere) die extra gevoelig zijn. Jammer genoeg ben ik er nog niet achter welke dit is of zijn bij mij. Hiervoor zoek ik een seksueel ervaren man die me hierbij gaat helpen. Jongens van mijn leeftijd hebben geen idee wat ze doen, dus dat zoek ik niet!
Ben jij, een leuke man, weet je wat je doet en wil je mij helpen? Laat dan maar wat horen.
-xxx- Elsa

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly