Ik ben lekker, gewoon lekker, blond, sappige tieten en een keiharde pik

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 812

  • Toegevoegd: juni 23, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Zeeland

  • Stad: Terneuzen

  • Weergaves: 307

Omschrijving

Ik heb niks te verstoppen! Ik ben lekker, gewoon lekker, blond, sappige tieten en een keiharde pik waar ik je lekker mee kan verwennen. Geven en nemen, dat zet ik voorop. Dus ik ontvang die van jou en ik geef jou die van mij. Eerlijk is eerlijk toch? Mijn naam is Rianne, ben 30 jaar en ik denk dat jij die dit leest, een wens hebt om een lekkere vrouw met een verrassing. Dus wat houd je nu nog tegen? Dit is je kans en ik heb er wel zin in schatje, dus kom je mij verheerlijken? Dan verheerlijk ik jou!
Rianne

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly