Ik ben de lasten zo zat, jij toch ook?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

 • Ad ID: 3703

 • Toegevoegd: juli 27, 2019

 • Locatie: Belgie

 • Stad: Limburg-BE

 • Stad: Genk

 • Weergaves: 231

Omschrijving

Ik ben Sophia, een mooie blonde schoonheid die weet wat ze wil en niet wil in het leven. Ik ben dan ook niet op zoek naar een vaste relatie. Daar vind ik mezelf nog niet klaar voor. Maar zeg nooit, nooit. Maar voor nu wil ik wel de lusten maar niet de lasten.
Ben jij die spannende knul die net als ik op zoek naar iets spannends en sensueels, met een mooie, wilde meid zoals ik.
Aarzel dan niet en mail me snel. Ik wacht op je…

XX van Sophia

Tags :

Reacties

 • Anallov3r   zegt : maart 16, 2019 at 05:55

  Hoi,kben anallov3r(man40neeroeteren) kzoek e kinky meid(en) of vrouwtje of kppl voor een leuk half of e uurtje in een gezellige setting waar respect,plezier, sensualiteit,geilheid en intens wederzijds genot centraal staan op e al plagende kinky vrouwvriendelijke manier…
  Liefst uit omg Limburg Maaskant Maaseik Dilsen-Stokkem Neeroeteren, Kinrooi, Kessenich, roosteren(NL), Susteren (NL)
  0478912664

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly